Festivalkleed

alle kleden bij brug met model

Een festivalkleed is een waterafstotende picknickkleed mét capuchon van het merk Shmangle. Het heeft een nylon onderkant en een zachte fleece bovenzijde. Het is verkrijgbaar met diverse leuke, opvallende prints.

De waterafstotende onderkant zorgt ervoor dat het picknickkleed op vele ondergronden geplaatst kan worden, waardoor men er altijd comfortabel op kan plaatsnemen. Door de capuchon kan het picknickkleed ook gebruikt worden als regencape. Als de avonden kouder worden is het heel fijn om het als deken om te slaan om warm te blijven.

Het festivalkleed is ruim genoeg om met z’n tweeën op te liggen, of met meerderen op te zitten. Het kleed wordt in een compact rugzakje geleverd, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Het weegt slechts 800 gram. Na gebruik is het kleed eenvoudig in de wasmachine te wassen op max. 40 graden, waardoor men er jarenlang plezier van kan hebben.

Het festivalkleed is bedacht door een stel vrienden in Engeland. De opvallende prints zijn door ons ontworpen. Wij hebben het festivalkleed naar Nederland gehaald en sinds juni 2016 getest op voornamelijk (muziek-)festivals. We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen.

Het festivalkleed is geschikt voor velerlei doeleinden. Denk aan outdooractiviteiten, zoals kamperen, picknicken en vissen of op het strand. En niet te vergeten, ideaal bij de winter barbecue. Of wat dacht je van langs de lijn bijeen (amateur) voetbalwedstrijd, om warm te blijven, als het weer tegenzit.

Het kleed is ook heel geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld in kerstpakketten. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven!