Binnen CREAlink komt de creativiteit tot uiting in diverse ontwerpen.

No Hand Bag

Lianne heeft, na het zien van een foto op social media van een vrouw uit Myanmar met een tas om haar lichaam, inspiratie gekregen voor het maken van een collectie schoudertassen. Vooralsnog maakt ze deze zelf. De schoudertas kenmerkt zich door het gebruik van soepele stoffen voor optimaal gebruiksgemak.


Festivalkleed

Liggen op het gras op de bult bij de Alpha tent op Lowlands, bedacht Lianne dat er veel te weinig écht leuke picknickkleden bestonden. Na lang nadenken en zoeken naar een leverancier kwam ze terecht bij een bedrijf in Engeland. Dit waterafstotende picknickkleed bleek ook nog een capuchon te hebben. Ideaal voor alle buitenactiviteiten. Via deze leverancier kreeg Lianne de kans haar eigen prints te laten drukken op deze kleden.


Pierre de Pinguïn

De jongvolwassen kinderen van Lianne kwamen aan met een tekening van een pinguïn, die ze Pierre de Pinguïn hadden genoemd. Deze pinguïn lijkt heel schattig, maar doet brutale uitspraken. Het gezin besloot dit concept de wereld in te brengen, door middel van opdrukken op producten zoals tassen en T-shirts.